top of page

Efento Logger fungerer med både smarttelefon og nettbrett

Ved å bruke trådløs kommunikasjonsteknologi for overføring av data, er det mulig å fange opp målingene uten å ha fysisk tilgang til enheten. Dette er praktisk når det gjelder sendinger som er følsomme for temperaturendringer - mottakeren kan sjekke temperaturen under transporten og hvis den overskreder den påkrevde temperaturen, kan man gjøre tiltak slik at leveransen blir godkjent.

Efento Loggers brukes til å overvåke temperatur- og fuktighetsnivåer i museumsutstillinger (uten å måtte fjerne dem for å lese målingene), temperatur- og fuktighetsovervåking på vanskelig tilgjengelige steder (klimaanlegg, kjøleskap etc.), samt for registrering av temperatur og luftfuktighet i bolig- og kontorbygg.

Efento-Logger-en.jpg

Nøkkel Funksjoner

logger_podglad_danych_eng-344x500.png

Område på 50 m for å lese data fra en logger, bør du bare henvende deg til den med mobilenheten din (nærmere enn ca. 50 m på åpen plass) og dataene vil bli overført til telefonen eller nettbrettet. Efento-applikasjonen viser automatisk alle loggere i enhetens rekkevidde - bare velg ønsket fra listen på skjermen. Enkel betjening Loggeren kobles til telefonen eller nettbrettet ditt trådløst og krever ikke installasjon av drivere. Bare trekk loggeren ut av esken, installer applikasjonen og begynn å registrere temperatur, fuktighet og trykk!

bottom of page